Sistem de navigatie GPS, 7 inch, GPyeS JOY 7, Model 2021

Azi vreau sa va prezint cel mai bun GPS de pe piata pentru TIR, Camion si Autoturism. Diagonala este de 7 Inch, acest lucru il face foarte vizibil in locul in care este montat. Trebuie sa mai stii ca acest model se monteaza foarte usor iar functiile de care dispune sunt usor de folosit.Este considerat cel mai bun GPS de pe piata

Gps-ul este echipat cu un procesor foarte puternic de ultima generatie Mediatek MT8127 ARM Cortex-A7 Quad-Core. Lucreaza la o frecventa de 800 MHz, 256 MB RAM, capacitate de stocare de 8GB. Pentru a putea mari memoria vei avea nevoie de un card microSD de masim 64 de GB.

Sistemul de prindere pe parbriz este unul foarte simplu si se monteaza foarte usor. In pachet veti mai gasi doua alimentatoare auto 12 – 24V ce dispun de fir foarte lung pentru a putea fi ascunse prin habitaclu pana la sursa de curent. Hartile care sunt instalate sunt full europa iGO Primo 2021.

Vezi oferta aici

Daca lucrezi pe TIR, Camion sau il folosesti in concediu pe un autoturism, este cel mai potrivit gps. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi tipul de mijloc de deplasare si sa ii dai datele de destinatie. Gps-ul se deschide si se inchide foarte repede, asta datorita procesorului foarte puternic. In primul rand ecranul care este componenta de baza la un GPS la acest model este de cel putin 3 ori mai luminos decat la orice alt GPS din clasa sa.

Vezi Detalii Tehnice AICI

Verificati in poza comparatia dintre GPyeS si un altul asemanator cu ecran luminos. Hartile de care dispune acest gps sunt urmatoarele : Toate cele 54 tari detaliate complet 100%. Albania, Andora, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Macedonia, Franta, Georgia, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Kazahstan, Letonia, Lichenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Transnistria, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina, marea Britania, Vatican
Are si MENIU si voci in limba Romana, Maghiara, Engleza etc.

Trebuie sa mai stii ca exteriorul este fabricat dintr-un plastic foarte rezistent la lovituri.

Sistem de navigatie GPS, 7 inch, GPyeS JOY 7, Model 2021

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Functii benefice
  • Usor de montat
  • Pret foarte bun
  • Semnal Premanent

Contra

  • Nu am gasit contraindicatii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.