Espressor manual Zass ZEM 06, 800W, 3,5 bari, Capacitate 4 cesti

Espressor manual Zass ZEM 06, 800W, 3,5 bari, Capacitate 4 cesti este n produs de calitate, acesta este best-buy in categoria lui.

Espresorul pote fi folosit acasa cat si la birou, este foarte sientios si usor de folosit, presiunea de lucru pentru acest espresor este de 3,5bar, acesta dispne de un vas de sticla capacitatea lui fiind intre 2 si 4 cesti.

Tavita picurator este demontabila, aceasta optiune este benefica in momentul cand va trebui sa cureti espresorul. Indicatoruu Led iti va arata cand espresorul este pus in functiune sau cand este pe asteptare.

Capacitatea rezervorului pentru apa este putin cam mica, aceasta este de 0.24 l, rezervorul de apa nu este detasabil. Compartimentul pentru cafea suporta doar o cupa de cafea macinata.

Espresorul poate fi asezat oriunde in bucatarie sau birou, acesta va ocupa foarte putin loc pentru ca dimensiunile lui sunt reduse, acestea sunt: 33,5 x 26 x 21,5 cm (W x D x H), cablul pentru conectarea la priza are aproape 1m, espresorul prepara doar un singur tip de bautra ”espreso”.

Puterea espresorului este de 800W, acesta se alimenteaza la o priza electrica de 220V. Espresorul dupa folosire se curata foarte usor.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit aici!!!

9.4

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii Suplimentare

8.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Pret excelent.
  • Cafeaua isi pastreaza aroma.
  • Se curata foarte repede.
  • Este foarte silentios.
  • Vaporizator turbo pentru capucino sau incalzire.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Nu dispune de foarte multe functii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.