Feliator Electric pentru Carne, Mezeluri sau Paine, Camry 200W, Inox, Diametru 19cm, Grosime Reglabila Max 15mm

Feliator Electric pentru Carne, Mezeluri sau Paine, Camry 200W, Inox, Diametru 19cm, Grosime Reglabila Max 15mm este un produs de fabricat dintr-un material de calitate iti va fi de mare ajutor pentru a felia, taia mezeluride orice tip, carne sau paine.

Cutitul este fabricat din cel mai bun otel va permite sa taiati carnea chiar si rece in cee mai subtiri felii. Pentru a putea felia paine trebuie sa sti ca poti regla dimensiunea feliei de la cea mai subrire posibila pana la cea mai groasa, nimic nu ii va sta in cale cutitului din otel inoxidabil.

Grosimea feliei de orice fel se regleaza foarte usor! Indicatorul cu care esste echipat feliatorul te va ajuta sa ajustezi grosimea dupa bunul tau plac. Felitorul este echipat cu masa pliabila si un instrument de impingere.

Cuitul din otel are diametru 19cm, feliatorul este echipat cu comutator alimentator de siguranta. Ajustarea grosimii planseului (0-15mm), greutatea neta a produsului este de 4,8 kg, se alimenteaza la sursa de energie electrica de 230V, puterea este de 200W.

Latimea maxima de taiere este de 15 mm. Acest produs isi va gasi locul in bucataria ta, pentru ca, culoarea inoxuui se asorteaza mai multor ambienturi.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Iti va fi de foarte mare ajutor, pentru ca nu va trebui sa mai stai sa tai mezelurile sau panea pentru sandwich cu cutitul.

Doar cu acest feliator vei obtine cele mai estetice sandwich-uri, pe care le poti lua la scoala sau la serviciu pentru o pauza de masa copioasa.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Materia cutit

10.0/10

Inox

10.0/10

PRO

  • Un produs de milioane.
  • De foarte mare ajutor in bucatarie.
  • Poti taia cele mai subtiri felii de mezeluri.
  • Consuma foarte putin curent.
  • Taia chiar si paine in feile de pana la 15mm grosime.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.