Joc FIFA 18 pentru PC

Joc FIFA 18 pentru PC este ultimul joc aparut cu toate vedetele momentului. A sosit timpul sa iti chemi prieteni la tine acasa pentru a incinge cele mai captivante reprize de fotbal.

Aici vei face echipa cu toate vedetele fotbalului mondial, scopul tau este ca echipa din care ai ales sa faci parte sa castige toate meciurile la care este provocata.

Poti incepe cele mai grele campionate de fotbal, jocul se poate juca si online, preteni tai daca au achizitionat si acest joc original se pot bucura de comoditatea de a se juca fiecare din casa lui in acelasi joc.

Pregateste-te pentru un nou upgrade major in cadrul FIFA 18, succesorul faimoasei serii FIFA dezvoltata de catre EA Sports. In noul FIFA 18 vom asista la continuarea modului single-player The Journey, Season 2, unde vom afla povestile si altor jucatori faimosi sau care dovedesc ca au un potential foarte bun pentru echipele de top din cadrul FIFA.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

De asemenea, legendele din FIFA Ultimate Team vor fi prezente si pe PlayStation 4 si PC. Data de lansare al acestui spectaculos joc este 29.09.2017, versiunea este in limba engleza, se poate juca Single-Player, Multi-Player, Co-Op.

De cum vei da START la campionatul organizat de tine nu te vei mai opri, pentru ca jocul are o grafica de invidiat, vei fi captivat instant.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Grafica

10.0/10

Multiplayer

10.0/10

PRO

  • Se poate juca online foarte usor.
  • Nu sacadeaza.
  • Poti incepe campionate noi.
  • Controlul jocului este foarte simplu.
  • Un joc de milioane.

Contra

  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.