Fetita care a salvat Craciunul Matt Haig

Carti pentru copiiliteratura fantasy Fetita care a salvat Craciunul 

Varsta 7-11 ani

Libris va pune la dispozitie o multime de carti la un pret nesperat de mic.Veti gasi aceasta minunata carte pentru copii si nu numai,  Fetita care a salvat Craciunul, de craciun si nu numai, la pret redus cu 25%. Libris.ro va asteapta cu numeroase titluri. Profitati si daruiti celor dragi cartile dorite la preturi avantajoase, cu un singur click. Fetita care a salvat Craciunul de Matt Haig este cartea de care ne vom ocupa aici

Magia poate fi gasita oriunde, daca stii cum sa te uiti dupa ea[…] Si unde exista magie, exista si speranta”.

Amelia este o fetita saraca de 9 ani.Mama ei este grav bolnava. Pentru a-si castiga existenta, cele doua practicau meseria de cosar. Dar, imbolnavindu-se, mama Ameliei nu mai poate lucra. Ele au si un motan numit Capitanul Funingine.

Amelia este primul copil vizitat de Mos Craciun in urma cu un an. Datorita sperantei ei a fost posibila existenta Craciunului. Anul acesta Amelia traieste o drama: mama ei se imbolnaveste grav si exista riscul de a fi evacuate din casa. Amelia ii scrie lui Mos Craciun o scrisoare in care ii cere, printre altele, s-o salveze pe mama ei de la moarte.

Vezi oferta aici

Pe celalalt taram, Elfhelm, Mos Craciun se pregateste de plecare, cu daruri pentru copii, dar ceva neasteptat se intampla: un atac al trolilor. Aproape tot Elfhelmul este distrus. Craciunul se anuleaza. Mama Ameliei moare, iar fetita ajunge la un azil pentru saraci, al domnului Creeper. Creeper este un om foarte rau care seamana cu Scrooge din “Poveste de Craciun” a lui Dickens.

Dickens apare si el in poveste , cand Creeper o duce pe Amelia cu forta spre azil. Amelia duce o viata foarte grea la azil si este suparata pe Mos Craciun.

La un an de la cele intamplate, Mos Craciun face din nou pregatiri, dar fara speranta Ameliei, magia Craciunului nu mai este aceeasi.

Cum va reusi micuta Amelia sa reaprinda magia Craciunului?Ce se va intampla de aceasta data?

Veti afla citind aceasta carte fantastica , comandand-o chiar acum pe Libris.ro,la cel mai mic pret de pe piata.

Fetita care a salvat Craciunul Matt Haig

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Aspect

10.0/10

Oferta

10.0/10

Transport

10.0/10

PRO

  • Reducere consistenta
  • Design deosebit
  • Lizibilitate
  • Pret foarte bun
  • Transport rapid

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.