Fier de calcat TEFAL UltraGliss FV5689E0 Sfaturi utile

Fier de calcat TEFAL UltraGliss FV5689E0 este un fier de calcat cu talpa realizata din compozit ceramic, un material extrem de alunecos, ceea ce face din fierul de calcat Tefal Ultra Gliss, unul foarte eficient, usor de folosit, aluneca pur si simplu pe haine si le lasa perfect calcate. Dotat cu tehnologia Turbo Boost ce face ca aburul sa patrunda adanc in fibra hainelor, indreptand cu usurinta cutele. Prin aceasta tehnologie cantitatea de aburi este mult mai mare si patrunde in tesaturi cu 240 g/min.

Vezi oferta aici


Fier de calcat TEFAL UltraGliss este un fier de calcat foarte rezistent in timp si datorita colectorului de calcar, ce capteaza particulele de calcar nelasandu le sa se depuna.
Datorita celor 2,800 W, se incalzeste foarte repede. Talpa Durilium AirGlide Autoclean ajuta la o alunecare rapida pe orice tip de materiale.
Rezervorul este foarte incapator, de 300 ml, deci nu va trebui reumplut cu apa foarte des. De asemenea este dotat cu functia Eco ce va reduce cu 20% consumul de energie.

Mai multe detalii aici


Fierul se va opri dupa 8 minute de inactivitate, daca este lasa pe verticala si se va opri in 30 de secunde daca este uitat pe partea orizonatala, ceea ce il face foarte sigur in cazul in care il uitam aprins. Firul este unul lung, de 2 m.
Fierul de calcat TEFAL UltraGliss FV5689E0 este unul foarte apreciat si recomandat de catre persoanele care l au incercat. Recenziile sunt unele foarte bune.
Difuzia aburului este continua din vârf, laterale și centru. Aburul iese si in pozitie verticala.

Vezi oferta Evo Mag Vezi oferta Dwyn Vezi oferta Emag

Fier de calcat TEFAL UltraGliss FV5689E0 Sfaturi utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficient

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp
  • Putere mare
  • Aburi puternici
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.