Fierbator Bosch TWK7801, 2200W, 1.7 l, inox, Argintiu

Fierbator Bosch TWK7801, 2200W, 1.7 l, inox, Argintiu este un produs de caitate, ultima apartie de la firma care il produce Bosch. Produsul beneficiaza de triplu sisem de siguranta, deconectare automata, protectie la supraincalzire si functionare fara apa.

Baza interioara din otel inoxidabil cu rezistenta mascata. Plasare usoara a canii (rotire 360 grade) datorita conexiunii centrale. Buton pentru deschidere capac. Capac cu dispozitiv de blocare.

Fierbatorul beneficiaza de loc special pentru depozitarea snurului electric, butonul de pornit, oprit este iluminat. Fierbatorul este disponibil in 3 culori.

Acest dispozitiv de incazit apa foarte rapid este foarte folositor atunci cand vrei sa incalzesti rapid apa pentru cafea, ceai sau daca vrei sa incalzesti lapte.

Timpul de fierbere al lichidului pe care doresti sa il prepari este foarte scurt, imediat ce ai conectat fierbatorul la priza acesta va incepe sa incalzeasca fara sa faca foarte mult zgomot.

Este foarte silentios si foarte usor de folosit. Puterea fierbatorului este de 2200 W, capacitatea de 1.7 l, fierbatorul beneficiaza de filtru anti-calcar.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Produsul are la baza o multime de functii extrem de folositoare, cum ar fi; sistem anti-alunecare, oprire automata, protectie la supra incalzire, baza rotativa, element de incalzire ascuns, depozitarea a cablului, indicator de nivel al apei, filtru lavabil, protectie functionare fara apa.

Materialul din care este confectionat acest produs este otel de cea mai buna calitate, are greutatea de 1,4kg, lungimea cablului de alimentare este pana intr-un metru, mai exact 0,7m.

Pentru mai multe detalii despre produs acceseaza acest LINK!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Incalzeste apa imediat.
  • Indicatorul de nivel al apei este de foarte mare ajutor.
  • Spatiul de depozitare al cabului electric este de foarte mare ajutor la transport.
  • Fierbatorul dispune de o multime deprotectii.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.
  • Pretu usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.