Motofierastrau (drujba) Evotools CS2000E, 2.7 CP, motor 2 timpi, lama 40 cm

Motofierastrau (drujba) Evotools CS2000E, 2.7 CP, motor 2 timpi, lama 40 cm este o scule ce nu va trebui sa lipseasca din arsenalul tau.

Extrem de folositoare daca muncesti in constructii si foarte buna pe langa casa omului daca locuiesti in mediu rural. Drujba beneficiaza de un motor puternic si rezistent de 2.7 CP, 2 timpi racit cu aer si alimentat cu benzina. Sistemul Easy Start va asigura cea mai rapida pornire din gama motoarelor ce echipeaza drujbele.

O functie interesanta este aceasta: sistem de schimbare si tensionare fara cheie a lantului. Pornirea se face pe sistemul ”sfoara”, un minus din partea mea la acest model de drujba este greutatea. Aceasta cantareste 5.5 Kg, este posibil ca daca o vei folosi pe timp mai indelungat sa iti oboseasca mana.

Este recomandat ca in momentul cand simti oboseala in brate sa opresti drujpa pentru o pauza de odihna. Tipul de motor pentru acest model de drujba este ”Termic”, materialul din care acest model de drujba este fabricata este plastic si metal.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Puterea motorului este de 2.7 cp, capacitatea cilindrica este de 52 cm³, viteza maxima este 10500 rpm, turatia mersului in gol este 3000 rpm, nu este foarte zgomotoasa, nivelul de dB poate ajunge pana la 113, vibratia pe care o dezvolta in sarcina este de 7.907 m/s², capacitatea rezervorului benzina este 0.55 ml, capacitatea rezervorului de ulei este de 0.26 ml, pasul lantului este 0.325 inch, lungimea lamei este 400 mm.

Este o drujba extrem de puternica ce te va ajuta la diferitele actvitati ce le vei desfasura.

Pentru mai multe detalii despre produs intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Greutate

9.0/10

Consum de combustibil

10.0/10

PRO

  • Consumul de benzina este foarte redus.
  • Racire pe aer.
  • Silentioasa in sarcina.
  • Lama este destul de lunga.
  • Zgomotul si trepidatiile emise sunt in limitee obisnuite.

Contra

  • Este putin cam ''greuta''.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.