Fierbator cordless Philips HD4631/20, 2400 W, 1.6 l, inox

Daca vrei un fierbator de calitate care sa ii poti regla temperatura la apa fara sa distrugi aroma ceaiului de exemplu iti recomandam un fierbator de calitate superioara Fierbator cordless Philips HD4631/20, 2400 W, 1.6 l, inox.

Acesta este fabricat din materiale de calitate ce nu vor afecta proprietatile apei. Fierbatorul are un pret foarte bun, are o reducere substantiala si poate fi comandat online.

Acesta ajunge in cel mai scurt timp acasa la tine. Fierbatorul are capacitatea de 1,6l suficient pentru a prepara ceaiul pentru toata familia. Puterea de 2400 W va face ca apa sa ajung la temperatura potrivita prepararii bauturii in cel mai scurt timp.

Fierbatorul dispune de o multime de functii ce protejaza consumatorul. De la filtru anti-calcar pana la picioruse anti-alunecare ce il va tine stabil pe locul in care este asezat.

Functia de oprire automata este foarte benefica atunci cand nu sunteti langa fierbator, acesta se va opri automat ( este recomandat ca pe timpul cat acesta este in functiune sa fie supravegheat ).

Elementu de incalzire este plat, baza este rotativa, acesta poate fi asezat in orice pozitie pentru a incalzi apa. Fierbatorul mai este dotat cu un spatiu special pentru depozitarea snurului si indicator al apei.

Daca ati conectat fierbatorul si acesta nu are apa, se va opri imediat, pentru ca acesta dispune de functia speciala ce nu va permite pornirea fara apa in recipient.

PRETUL SE AFLA AICI.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Mod de folosinta

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Calitate maxima
  • Multimple sisteme de siguranta.
  • Sistem anti-alunecare.
  • Controlul manual al temperaturii.
  • Indicator pentru apa.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.