Scaun auto cu Isofix Salsa Q Pro – Coto Baby – Maro

Siguranta pasagerilor este mai presus de orice, nu conteaza pretul, azi va propunem un produs ce va oferi siguranta maxima copilului pe perioada cat va deplasati impreuna.

Scaun auto cu Isofix Salsa Q Pro – Coto Baby – Maro,acesta este recomandat pentru copii ce au greutatea intre 9 si 36kg.

Scaunul este foarte comfortabil, nu va jena copilul si iti vei putea vedea linistit de drum. Drumurile vor fi mult mai linistite, iar somnul din timpul calatoriilor, va fi unul foarte placut.

Scaunul este destinat familiilor active ce calatoesc foarte mult si vor ca noul membru sa fie prezent la fiecare calatorie. Acest model de scaun Salsa Q Pro, cel mai solicitat model, al acestui an.

Scaunul dispune de o multime de beneficii, cum ar fi: sistem isofix, pentru un plus de siguranta, centura de siguranta va tine copilul fix in 5 puncte, tetiera este reglabila pe trei nivele, in functie de inaltimea pasagerului, partile laterale sunt foarte protejate, astfel copilul va beneficia de siguranta din fiecare parte.

Date tehnice ISOFIX Dupa ce se introduc cele doua elemente de isofix, in baza de isofix a masinii, scaunul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru copii. In partea din spate a scaunului auto, se afla o chinga, care se agata in partea din spate a spatarului scaunului masinii.

Apoi cele doua elemente de isofix, se ridica in sus, astfel scaunul se va aseza foarte bine in pozitie perfecta de somn. Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: lungime 46cm, inaltime: 64-72,5cm, latime 45cm. Dimensiuni sezut: latime 28cm, adancime 32cm.

Greutatea totala a scaunului este de 10,5kg.

PRETUL SE GASESTE AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Siguranta pasager

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Ofera siguranta maxima.
  • Scaun foarte comfortabil
  • Scaunul se rabateaza suficient pentru ca copilul sa doarma linistit.
  • Husa scaunului este detasabila, pentru o curatare mai usoara.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.