Fierbator Star-Light DK 382, 2200 W, 1.7 l, Negru/Inox

Fierbator Star-Light DK 382, 2200 W, 1.7 l, Negru/Inox este un obiect de uz casnic foarte folositor. Este confectionat dintr-un material de calitate ”inox”.

Incalzeste lichidul foarte repede, este foarte fiabil, design ulra-modern, forma compacta. Este foarte folositor pentru mamicile ce vor trebui sa prepare laptele praf pentru cel mic.

Daca vrei sa prepari un ceai rapid, pentru fierbator nu este nici o problema. Poti prepara cafeaua de dimineata imediat.

Fierbatorul este de foarte mare ajutor in excursii, vacante unde nu ai acces la bucatarie sau nu exista aragaz pentru a prepara bauturi calde. Puterea fierbatorului este de 2200W, capacitatea este foarte generoasa 1,7l, fierbatorl este dotat cu filtru anticalcar, este fara fir, fierbatorul pentru a incalzi lichidul va trebui asezat pe o talpa speciala.

Acolo este contactul, pentru a turna lichidul se ia de maner, in acel moment fierbatorul va ramane independent de talpa care este conectata la priza.

De retinut, este indicat ca in momentul cand va trebui sa turnati lichidul sa il deconectati de la priza. Fierbatorul are sistem special anti-alunecare, acest sistem il va face stabil in momentul cand acesta ese in functiune, vei evita accidentele ce se pot intampla.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Manerul ergonomic te va ajuta sa il manuiesti mai usor fara sa intampini probleme.

Sstemul de oprire automata este foarte benefic, in momentele cand nu esti langa fierbator si acesta a incazit apa la temparatura potrivita, fierbatorul va declansa si se va opri.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, poti intra aici.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Fiabil

10.0/10

Consum de energie

8.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Incalzeste apa imediat.
  • Se poate prepara laptele praf pentru copii mici.
  • Are protectie la supra incalzire.
  • Declansaza automat cand apa este fiarta.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.