SANKOM Classic Bra, Sutien brevetat pentru corectia posturii

Va prezentam aici sutienul Sankom Classic Bra confectionat din 88% nylon,12% spandex (elastan), un sutien de care vei fi incantata inca de la prima purtare.

Vei observa cum postura ti se va corecta,indiferent ca stai jos sau esti in mers, umerii iti vor fi trasi in spate pentru o postura sanatoasa si comoda.

Durerile de spate vor deveni istorie.Este un sutien special facut pentru femeile cu sanii mai mari dar il pot folosi si cele cu un bust normal.

Materialul este foarte comod, nici nu vei simti ca porti un sutien,spre deosebire de sutienele cu bureti sau cu sarma care te incorseteaza si abia astepti sa il dai jos.

Desi comod, sutienul este Push Up deci nu vei simti lipsa sutienelor estetice. Se adapteaza foarte bine masurilor intre 70 si 125+ cm si cupelor intre intre B si G.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Culorile disponibile sunt negru si bej. Odata ce l ai incercat nu te vei mai intoarce niciodata la sutienele clasice. Sutienul Sankom Classic Bra, pe langa faptul ca iti imbunatateste postura si te vei simti foarte libera, este si estetic, fiind gen Push up.

Pielea va respira datorita materialului de inalta calitate iar bustul dumneavoastra ca avea sustinerea de care are nevoie.

Nu veti regreta alegerea si va veti intoarce pentru a cumpara mai multe perechi pentru purtarea zilnica.

Pentru mai multe detalii despre acest produs intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Comfort

10.0/10

Beneficii medicale

10.0/10

PRO

  • Imbina beneficiile medicale si estetice.
  • Are efect de push-up.
  • Este foarte confortabil.
  • Ofera suport excelent pentru piept.
  • Poate fi purtat zilnic.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.