Fierbator Star-Light FEG-1822GS, 2200W, 1.8L, Control Temperatura, Iluminare LED, Sticla/Inox

Fierbator Star-Light FEG-1822GS, 2200W, 1.8L, Control Temperatura, Iluminare LED, Sticla/Inox, este un produs de calitate ce iti va usura viata de fiecare data cand vrei sa servesti un ceai cald bine preparat in intimitatea caminului tau.

Fierbatorul este fabricat din sticla transparenta, astfel incat sa poti supraveghea fierberea lichidului din interior. Fierbatorul are o putere de 2200W, capacitatea de 1.8l, opriere automata, protectie la supraicalzire, filtru lavabil, poti seta temperatura de fierbere a lichidului intra 60 si 100 de grade.

Fierbatorul dispune de o functie speciala de oprire automata atunci cand este pus in functiune fara lichid in interior, condtrol digital cu functie de fierbere, poate pastra o temperatura constanta alichidului la 100 de grade timp de doua ore, indicator led in functie de temperatura la care este setat.

Pentru o manevrabilitate usora baza fierbatorului se poate roti la 360°. Pentru a prelungi viata fierbatorului inginerii care au proiectat acest produs au atasat unfiltru anticalcar.

Pentru a prepara cel mai bun ceai acest filtru dispune de reciepient separat pentru a putea face infuzie cu frunze de ceai, acest recipient este detasabil se curata foarte usor.

Atunci cand nu folosesti fierbatorul, baza acestiua are un loc special pentru a strange snuru electric.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii Suplimentare

10.0/10

Consum de curent

9.0/10

PRO

  • Capacitate 1.8 L
  • Baza rotativa 360°
  • Filtru anti-calcar
  • Control digital cu setari de temperatura (60-100°C)
  • Filtrul de ceai.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.