Frigider cu doua usi Arctic AD54240P+, 223 l, Clasa A+, H 146.5, Alb

Arctic AD54240P+, 223 l, Clasa A+, H 146.5, Alb este un frigider ieftin, cu doua compartimente separate si destul de simplu ca si structura. Este un frigider perfect pentru bugete mici, nu pentru clientii foarte pretentiosi. In acest review vom prezenta toate aspectele, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele frigiderului.

Frigiderul dispune de functia speciala Garden Fresh. Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. Termostatul ajustabil de care dispune frigiderul este foarte usor de folosit.

Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Mix Zone, inseamna rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri.

Tot pe usa vei descoperi raft special pentru depozitarea sticlelor de mari dimensiuni, astfel vei avea acces rapid la ele. Usile frigiderului de la Arctic sunt dotate cu o garnitura speciala anti-bacteriana.

Aceasta va proteja frigiderul impotriva bacteriilori si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Design-ul frigiderului nu este unu iesit din comun, materialele din care este fabricat sunt de calitate, durabile. Consumul de energie electrica este redus.

Autonomia fara curent ” alimentele sunt pastrate in siguranta ” pana la 16 ore.

Pretul se afla AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Frigiderul dispune de termostat reglabil.
  • Saptiu dedicat Garden Fresh.
  • Mix Zone - spatiu dedicat depozitarea legumelor si fructelor.
  • Usile frigiderului se inchid etans datorita garniturii antibacteriene.
  • Consum redus de energie electrica.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.