Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E, 12 Seturi, 6 Programe, 60 cm, Clasa A++, Inox

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E, 12 Seturi, 6 Programe, 60 cm, Clasa A++, Inox, este aparatul electrocasnic ce iti va fi de foarte mare ajutor in bucatarie.

Masina de spalat vase dipune de o multime de senzori si programe extrem de folositoare, acestea pot fi activate in functie de nevoile tale. Consumul de apa, temperatura apei si timpul de clatire sunt ajustate exact pentru a corespunde gradului de murdarire detectat.

Astfel se asigura cele mai bune rezultate economisind, in acelasi timp, apa si energie. Masina de spalat vase dispune de sistemul inovativ AquaStop.

Acest sistem consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta, precum si o tava colectoare la baza masinii cu intrerupator cu flotor, ce ofera protectie 100% impotriva pagubelor produse de apa. Garantat de Bosch pe parcursul intregii durate de functionare a masinii de spalat.

Masina de spalat vase dispune de functia speciala de pornire intaziata, aceasta functie iti va fi de ajutor sa programezi masina de spalat sa porneasca la ora dorita de tine.

Masina de spalat vase dispune de program special de protectie apaharelor, deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod constant gradul de duritate al apei.

In acest fel ne asiguram ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.

Pretul se afla AICI!!!

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Programe automate.
  • Masina de splatvase dipune de functia speciala AquaStop.
  • Functie speciala pentru protectia paharelor.
  • Poti programa pornirea.
  • Design modern.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.