Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP, Capacitate 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb

Spuneti adio consumului ridicat de energie electrica. Frigiderul Star-Light FTTM-98APP imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata.

Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FTTM-98APP consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A++.

Star-Light FTTM-98APP este un frigider foarte ieftin, de mici dimensiuni, dar mai incapator decat cel pe care il intalniti in camerele de hotel.

Este aproape dublu ca si volum, decat modelele prezente in unitatile de cazare. Este un frigider pe care il puteti amplasa intr-un foisor, in garaj sau in orice loc doriti, pentru ca nu ocupa mult spatiu.

Pentru mai multe detalii tehnice intra AICI!!!

Frigiderul Star-Light FTTM-98APP cu rafturi fixe, usa reversibila si compartimente pentru sticle, dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra.

Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate.

9.6

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Prospetime maxima, consum minim
  • Spatiu generos de stocare
  • Dezghetare automata
  • Usor de folosit
  • Finisaj deosebit

Contra

  • Nu am identificat contraindicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.