Grătar electric Tefal Optigrill+ Waffles GC716D12 Pareri si Sfaturi Utile

Grătar electric Tefal Optigrill+ Waffles GC716D12 este un electrocasnic de bucătărie cu o putere de 2000 W, prevăzut cu 6 programe de gătire și plăci detasabile pentru a fi ușor de curățat. Este disponibil într-un design modern, de culoare neagră și argintie.

Acest grătar electric este proiectat pentru a fi utilizat cu alimente diferite, inclusiv carne, pește, legume și brânzeturi. Cu ajutorul celor 6 programe de gătire, utilizatorul poate alege nivelul de gătire dorit pentru fiecare tip de alimente, de la rare la foarte bine făcut.

Vezi oferta aici

Grătar electric Tefal Optigrill+ Waffles este echipat cu un indicator luminos care arată nivelul de gătire al alimentelor. Acesta schimbă culoarea în funcție de starea alimentelor, astfel încât utilizatorul poate vedea în timp real cât de gătite sunt alimentele. De asemenea, grătarul are și un buton de oprire automată care se activează când nivelul de gătire dorit este atins.

Plăcile detasabile sunt ușor de curățat, iar grătarul vine cu un accesoriu pentru gofre, care poate fi utilizat pentru a face delicioasele wafe de dimineață.

Mai multe detalii aici

Grătar Tefal Optigrill+ Waffles GC716D12 este un electrocasnic puternic și versatil, care poate fi utilizat într-o varietate de situații de gătire. Este un instrument util în bucătăria oricărui gurmand, și cu siguranță va fi o adiție binevenită în orice locuință.

Acest gratar si aparat de vafe are un raport pret calitate corect si putem spune ca este un real ajutor in bucatarie. Este o investitie buna, in calitate si in rezistenta in timp.

Grătar electric Tefal Optigrill+ Waffles GC716D12 Pareri si Sfaturi Utile

9.4

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Consum de curent acceptabil
  • Senzor automat pentru gatit
  • Tava pentru colectarea lichidelor cu capacitate mare
  • Placi performante din aluminiu turnat

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.