Friteuza Hausberg, 950W, Alb+Negru Recomandari Utile

Friteuza Hausberg, 950W, Alb+Negru este un aparat electrocasnic de foarte mare ajutor in bucatarie. Gata!!! De azi gatitul va fi o joaca pentru tine, pentru ca vei pregati cele mai delicioase feluri de mancare cu ajutorul acestui aparat electrocasnic.

Friteuza dispune de un design ultra modern, usor adaptabil pentru orice bucatarie, este fabricata din materiale de calitate, foarte rezistente si durabile.

Consumul de energie electrica este foarte redus, capacitatea este de 1l de ulei, friteuza dispune de o cuva interioara tratata special cu un strat anti-aderent, cosul detasabil este cromat.

Friteuza mai dispune de un indicator de temperatura, acesta iti va fi de foarte mare ajutor cand vrei sa pregatesti anumite feluri de mancare ce se frig la o temperatura anume.

Vezi oferta aici

Indicatorul de energie electrica iti va indica daca friteuza este gata de folosire. Pentru prevenirea alunecarii, friteuza a fost conceputa special cu picioruse antiaderente ce vor impideica accidentele din bucatarie.

Carcasa exterioara a fost conceputa special pentru a rezista la cele mai inalte temperaturi. Friteuza mai are in dotare un comutator special ce te va ajuta sa reglezi temperatura uleiului pentru a pregati anumite feluri de mancare.

Puterea friteuzei este de 850-950W, pentru a putea fi folosit acest aparat electrocasnic vei avea nevoie de o priza cu 220-240V, 50/60 Hz.

Friteuza Hausberg, 950W, Alb+Negru Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Mod de curatare

10.0/10

Culoare

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Se curata foarte usor.
  • Design modern.
  • Gatitul va deveni o placere.
  • Cablul de alimentare este destul de lung.
  • Friteuza dispune de comutator de temperatura.

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.