Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb este un aparat electrocasnic de calitate superioara ce iti va fi de foarte mare ajutor in casa.

Masina de spalat este slim, deci va incape in cele mai stramte locuri. Dispune de o multime de functii si este foarte economica.

O multtime de clienti sunt foarte multumiti de alegerea facuta, pentru ca este o masina de spalat foarte practica si usor de folosit. Masina de spalat beneficiaza de un program scurt special pentru a spala rufele copiilor care nu sunt asa murdare.

Cand este pusa la treaba, nu conteaza programul selectat, masina de spalat este foarte silentioasa, aceasta nu va trezi toata casa cand spala cele mai dificile rufe.

Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica.

Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.

Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.

Pretul se poate descoperit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

Consum de curent

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Consuma foarte putin curent.
  • Design Modern.
  • Foarte silentioasa.
  • Usor de folosit.
  • Incape in cele mai stramte locuri.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.