Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55, 1000 W, 0.06 l, Alb/Albastru

Daca ai anumite articole de calcat dificile iti recomandamun aparat revolutionar ce iti va permite sa calci diferite obiecte de vestimentatie si nu numai in cele mai dificile pozitii.

Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55, 1000 W, 0.06 l, Alb/Albastru. Rapid si simplu de utilizat, acesta este un supliment perfect la fierul de calcat.

Daca articolul este prea greu sau prea lung este recomndat sa folositi un cuier, pentru a aseza aarticolul in pozitia cea mai usoara.

Nu vei mai avea nevoie de masa de calcat, aparatul va degaja abur continuu automat furnizat de pompa electrica. Aceasta pompa va furniza abur in continuu pentru a indrepta toate cutele de pe material.

In pachet ve gasi o perie speciala pe care o vei folosi atunci cand calci haine groase, cum ar fi paltoane, foloseste peria, astfel incat aburul sa patrunda mai bine si tesatura sa fie cat mai uniform aranjata.

Paratul de calcat este gata de folosire in maxim 45 de secunde de la conectarea la priza electrica. Rezervorul de apa este detasabil, astfel vei putea face incarcarea foarte repede si foarte usor.

Aparatul de calcat vertical portabil este usor si comod datorita designului ergonomic si compact. Trebuie doar sa apesi declansatorul si poti indeparta cutele rapid cu abur continuu.

Un beneficiu important este ca aparatul va indeparta datorita aburului puternic mirosurile de tigara, de mancare si corporale.

Pretul se gaseste aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Incarcare Rezervor

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Nu este nevoie de masa de calcat.
  • Abur continuu automat furnizat de pompa electrica.
  • Perie pentru aspect curat.
  • Durata scurta de incalzire.
  • Rezervor de apa detasabil pentru umplere usoara.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.