Generator curent monofazat MEDIA LINE MLG 3500

Generator curent monofazat MEDIA LINE MLG 3500 este produsel de care ai nevoie in locurile in care nu exsita sursa de conectare la sursa de curent a orasului.

Este foarte bun si pe post de rezerva, in momentele cand este intrerupta alimentarea cu energie electrica. Generatorul porneste la prima sfoara, este foarte sientios, are consum redus de combustibil.

Dotarile sunt rmatoarele: Doua prize monofazate schuko 16 A, Voltmetru, Indicator nivel combustibil, Buton ON/OFF montat pe panou, Borne 12 V c.c., max. 8.3A, Protectie termica pentru prizele de 230V si pentru bornele de 12V c.c, conector de impamantare montat pe panou.

Generatorul electric este ideal daca ai casa in zona rurala, nu vei duce lipsa de curent electric, tot ce trebuie sa faci este sa ai rezervorul plin. Generatorul electric sustine foarte bine toate utilitatile dintr-o casa obisnuita.

Atentie!

Generatorul va produce doar curent Monofazat. Tipul de pornire este manual, un lucru benefic, acest produs este asezat pe un cadru metalic foarte rezistent, acesta va colecta trepidatiile.


Indicatorul de combustibil te va anunta in permanenta de nivelul benzinei din rezervor. Tipul de motor folosit pentru acest generator este in 4 timpi.

Capacitatea motorului este de 196 cm³, sistemul de racire se face pe baza de aer.

Viteza maxima pe care motorul o dezvolta este de 3000 rpm, clasa de protectie este IP23, capacitatea rezervoruui este de 15l.

Performantee motorului sunt urmatoarele: dezvolta 6.5 cp, puterea maxima este de 2.8kva, autonomia este de 15h, generatorul are greutatea de 42kg.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de combustibili

10.0/10

PRO

  • Are consum redus de benzina.
  • Foarte silentios.
  • Porneste la prima sfoara.
  • Are montat deja doua prize.
  • Sustine foarte usor toate utilitatile dintr-o casa.

Contra

  • Pentru persoanele comode, va trebui sa stiti ca generatorul se alimenteaza cu benzina manual.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.