Masina de insurubat cu 2 acumulatori NiCd Einhell BT-CD 14,4 2B, 14.4 V, 1.3 Ah, 550 RPM

Masina de insurubat cu 2 acumulatori NiCd Einhell BT-CD 14,4 2B, 14.4 V, 1.3 Ah, 550 RPM este un produs semiprofesional ce iti va fi de foarte mare ajutor in jurul gospodariei.

Masina de gaurit se poate folosi cu foarte mare usurinta pentru a gauri in lemn sau metal. Tipul de mandrina pentru aceasta masina de insurubat este automata, dimensiunea mandrinei este de 10 mm.

Cu acest tip de masina de insurubat poti ajunge in cele mai greu accesibile locuri, pentru ca nu se foloseste cu snur pentru alimentarea la curent electric.

Masina de insurubat functioneaza cu acumulatori ce dureaza foarte mult timp. Cu o greutate de 3.1 Kg se poate maniu foarte usor fara sa iti oboseasca mana daca va trebui sa gauresti in pozitii incomode.

Tipul acumulatorului folosit pentru acest tip de masina de insurubat este NiCd, capacitatea este de 1.3 Ah, durata de incarcare este de la 3 la 5 ore.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Cu cat ciclurile de incarcare sunt mai multe asa va creste si timpul de incarcare al acumulatorului. Pachetul include geanta de transport, doi acumulatori si un incarcator.

Culoarea albastra se va asorta foarte bne cu culoarea de la salopeta pe care o vei folosi in momentul cand vei lucra cu aceasta masina de insurubat semiprofesionala

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Durata acumulator.

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Trece prin metal si lemn imediat.
  • Nu oboseste mana cand este folosita in pozitii mai dificile.
  • Bateria iti ajunge pentru treburile din gospodarie.
  • Beneficiezi de doua baterii.

Contra

  • Timpul de incarcare este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.