Gratar electric Star-Light A-2000W, 2000 W, Placi detasabile, Negru/Inox

Prinde acum reducerea semnificativa la Gratar electric Star-Light A-2000W, 2000 W, Placi detasabile, Negru/Inox, acesta face minuni in bucatarie. Gratarul este accesibil ca pret pentru orice buget.

Puternic si robust, gratarul electric Star-Light A-2000W va ofera posibilitatea de a gati cantitati mai mari de alimente, fiind alegerea perfecta atat pentru uz domestic, cat si pentru uz comercial.

Datorita balamalelor reglabile aveti libertatea de a decide daca aveti nevoie de o suprafata dubla de gatire sau daca vreti sa pregatiti, pe ambele suprafete, cantitati considerabile de alimente sau chiar hamburgeri.

Avantajul acestui gratar este ca nu va mai trebui sa stai sa aprinzi focul si sa afumi tot ce se afla in jurul casei. Tot ce trebuie sa faci este sa il conectezi la o priza cu curent electric si sa ii reglezi temperatura de incalzire.

De remarcat este faptul ca acest gratar se incalzeste uniform pe toata suprafata de gatire, (fata de un gratar pe lemne sau carbuni).

Cu ajutorul gratarului electric Star-Light A-2000W veti gati in siguranta, in orice loc sau anotimp. Datorita puterii sale uimitoare si a placilor anti-lipire, care au fost concepute special pentru a eficientiza transferul de caldura, puteti gati rapid si fara batai de cap alimentele preferate.

Acest model de gratar a fost conceput pentru un gatit perfect si in conditii de siguranta si igiena maxima. Gratarul vine echipat cu o tavita pentru scurgerea fluidelor care se scurg in timpul pregatirii alimentelor.

Fie ca vorbim despre grasimea de la friptura sau de uleiul vegetal, dumneavoastra puteti gati fara grija datorita sistemului de scurgere inovator. Este usor de curatat datorita placilor detasabile usor, la apasarea butoanelor amplasate lateral.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

9.2

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de energie electrica

8.0/10

Functii speciale.

9.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Timpul de incalzire este foarte rapid.
  • Incalzire uniforma a placilor.
  • Poate fi folosit in mai multe locuri.
  • Cablul de conectare la priza este suficient de lung.

Contra

  • Consumul de energie este putin cam mare.
  • Nu am identificat contra-indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.