Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBE), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Sticla beige

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBE), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Sticla beige, este un frigider foarte performant, pretul este unul echilibrat si foarte rezistent.

Sistemul care sta la baza aceste-i combine frigorifice este Comprsor Inverter – acesta este capabil sa asigure o racire extrem de puternica generand un volum mare de aer racit, in timp ce regleaza puterea de racire.

De asemenea, ofera o racire eficienta cu putere redusa, controlata de microcalculatorul Eco Thermo Sensor. Frigiderul mai este echipat cu sistemul de racire dual – acesta permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, ceea ce un singur ventilator nu poate face.

Folosind doua ventilatoare, aerul rece furnizat de functionarea puternica a invertorului circula rapid si eficient. Modul de inghetare hibrid isi face simtita aparitia cand vrei sa congelezi un aliment.

Datorita placii de aluminiu, alimentele ingheata rapid. Pe langa mentinerea prospetimii, inghetarea rapida reduce picurarea in timpul dezghetarii, astfel aroma este retinuta, producand rezultate delicioase la gatit!

Pentru un contol cat mai rapid si accesul la functiile combinei frigorifice, aceasta este dotata cu un panou de control digital iluminat LED, din sticla va permite sa accesati fiecare setare cu o simpla atingere.

In interiorul frigiderului vei mai descoperii un compartiment pentru depozitarea lactatelor sau a legumelor, acesta are temperatura reglabila.

Raftul glisant din dotarea frigiderului iti va permite sa tragi cat mai aproape alimentele depozitate in spate. De retinut este faptul ca frigiderul are un consum redus de energie electrica, design ultra modern, foarte durabil si usor de intretinut.

Alimentele depozitate in interior nu isi vor face imprumut de mirosuri.

Pretul se afla AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret, este o alegere excelenta.
  • Consumul de energie este redus.
  • Alimentele nu isi imprumuta mirosurile.
  • Usor de intretinut.
  • Panou de control digital iluminat led.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Nu am identificat contra-indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.