Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34 Recenzie si Opinii

Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34! Nu a fost niciodata mai usor obtinerea rezultatelor perfecte, de la facut la bine facut, datorita gratarului electric Tefal OptiGrill Initial. Acesta dispune de o interfata simplificata pentru ca tu sa te poti bucura de de gratar perfect fara griji.

Descopera OptiGrill+, gratarul electric inovativ pentru nenumarate retete delicioase. Dispunand de un senzor automat pentru gatit, timpul de preparare si temperatura sunt reglate automat in functie de grosimea si de numarul de portii asezate pe suprafata de gatit.

Vezi oferta aici

Indicatorul luminos pentru nivelul de gatire permite monitorizarea procesului de gatit, pentru prepararea gratarului exact asa cum iti place. Este prevazut cu 6 programe automate de gatit, un program pentru alimente congelate si un mod manual cu 4 setari de temperatura.

Gratar electric Tefal OptiGrill Initial face ca prepararea gratarului sa fie mai usoara ca niciodata. Acesta dispune de o interfata cu 5 nivele de gatire, 6 programe automate plus o functie dedicata produselor congelate pentru retete delicioase.

Mai multe detalii aici

Cele 5 nivele de gatire si senzorul automat asigura rezultate perfecte si precise potrivit gusturilor tale – putin facut, mediu facut, mediu, mediu bine facut, bine facut – in timp ce puterea de 2000 W ofera sesiuni de gatit eficiente.

De asemenea, placile turnate sub presiune sunt detasabile si compatibile cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara.

Raportul pret calitate este unul bun si putem spune ca este de un real ajutor in orice bucatarie si este o investitie foarte inspirata.

Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34 Recenzie si Opinii

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Gratarul electric dispune de o multime de functii.
  • Senzor automat pentru gatit
  • Indicator pentru nivelul de gatire
  • Compatibilitate cu masina de spalat vase

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.