Hoverboard pentru copii FreeWheel JUNIOR Sfaturi Utile

Hoverboard pentru copii FreeWheel JUNIOR, roti 6.5 inch, autonomie 20 km, Graffiti galben este o placa electrica de mers pentru copii si pentru adolescenti.

Este cea mai noua modalitate de distractie si joaca pentru copii mai mari sau mai mici. Fa-i o bucurie copilului tai si daruieste-i cadou placa Hoverboard Junior.

Hoverboard pentru copii este dotat cu doua motoare 2 x 250W, autonomia este de aproximativ 20 km, depinde de locul pe unde copilul il foloseste. Pentru ca daca il va folosi pe un drum in urcare motoarele si acumulatorii vor fi solicitati mai mult.

Daca va fi folosit pe drum plat acesta va rezist pana la 20 de km. FreeWheel JUNIOR suporta o greuatate de pana la 100kg, timpul de incarcare al acumulatorilor este de pana la 3 ore si se face la o priza 36V 2A, 110 – 220V. Capacitatea bateriei este de 4×4 Ah, tipul acumulatorului este Litiu.

Vezi oferta aici

Viteza maxima pe care o poate atinge este de 12km/h,  il poti folosi la un unghi de urcare de maxim 30°.

Produsul are o greutate de 10kg, pentru a putea fi folosit copilul va trebui sa aibe minim 20 de kg.

Dimensiunile sunt 57 x 19 x 17, dimensiunea rotilor este de 6.5 inch. La accesorii incluse se pot gasi incarcatorul. Este disponibil in mai multe culori.

ACUMULATOR
Tip acumulator Li-Ion 36v
Capacitate acumulator (Ah) 4.4
Durata de incarcare (h) 2-3
Indicator nivel incarcare Da
Tensiune alimentare (V) 36V 2A / 110-220V

Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie foarte buna , o investitie in bucuria copiilor si in siguranta lor, desigur, deoarece un device construit bine, nu se va strica in timpul mersului, va functiona perfect iar copilul se va simti si va fi in siguranta.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Hervis Vezi oferta Cel.ro

Hoverboard pentru copii FreeWheel JUNIOR Sfaturi Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

timp de incarcare

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Autonomie baterie

10.0/10

PRO

  • De acum plimbarile prin centrele comerciale vor fi mai distractive.
  • Este cadoul perfect pe care il poti oferi.

Contra

  • Inaine de folosire va trebui ca, cel care i foloseste sa aibe cunostinte de comenzile acestuia. Exista riscul de accidente.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.