Hrana pentru pesti Tetra Guppy, 250 ml

Hrana pentru pesti Tetra Guppy reprezinta hrana pentru pestii mici, sub forma de fulgi. Substantele din care este alcatuit aceste gen de mancare intensifica coloritul natural al pestilor,culorile acestora fiind mai vii, mai intense si mai stralucitoare.

Tetra Guppy se potriveste foarte bine in alimentatia pestilor Guppy, dar si a altor specii de vivipari, fulgii mici fiind special adaptati pentru gura mica a acestora. Desi pare usor la prima vedere, intretinerea pestilor de acvariu trebuie facuta cu multa atentie, mai ales in ceea ce priveste hrana si alimentatia acestora.

Trebuie sa tinem cont de tipul de hrana pe care acestia il consuma, dar si de cantitatea necesara aportului zilnic. Prea multa hrana ramasa in acvariu neconsumata, prin deshidratarea sa va duce inevitabil la diminuarea concentratie de oxigen, ceea ce poate creea probleme serioase pestilor.

Cantitatea este foarte importanta ,prea multa hrana va duce inevitabil la instalarea obezitatii, prea putina hrana va dezvolta un comportament agresiv al pestilor, uneori acestia ajungand sa se manance intre ei.

Cu ajutorul unor cunostinte minime in ceea ce priveste cresterea pestilor de acvariu, dar si cu responsabilitate va veti putea bucura de toate beneficiile unor astfel de animalute de companie.
Categorie produs – Hrana pesti si reptile Tetra
Tip produs – Fulgi
Pentru – Pesti de acvariu
Specie – Guppy
Cantitate – 250 ml

Produse Similare:

  • Hrana pentru pesti JBL Spirulina, 5500 ml. Fulgi premium ce contin 40% spirulina din alge, fiind bogati in proteine. Continut de creveti 6%, este mancarea ideala pentru dezvoltarea sanatoasa a pestilor, datorita continutului de usturoi.
  • Hrana pentru pesti JBL Weekend, 20 g. Fulgi mici special adaptati pentru gura mica a pestilor Guppy si a altor specii de vivipari.
  • Hrana pentru pesti Tetra Tetramin Flakes, 500 ml, este baza pentru toti pestii ornamentali. Contine 40 de nutrienti de inalta calitate. Formula ce garanteaza sanatatea pestilor pe termen lung, nu polueaza apa. Acceptabilitate ridicata pentru majoritatea speciilor de pesti.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Hranitoare

10.0/10

Design

9.0/10

Parctic

10.0/10

PRO

  • O mancare excelenta.
  • Este cea mai buna hrana hrana pentru pesti de acvariu exotici.
  • Toti viviparii o mananca, inclusiv pui mici, daca o pot inghiti, ca marime.
  • Puii hraniti cu aceasta mancare au crescut repede si adultii sunt relativ aproape de marimea maxima a speciei.
  • Mancarea excelenta pentru pestii Gupy, Molly, Corydoras.

Contra

  • Este recomandat sa puneti mancare in acvariu atat cat este nevoie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.