Sistem de hranire JBL NovoStation pentru Pesti

Sistem de hranire JBL NovoStation pentru Pesti este un sistem ce aduna pestii intr-un singur loc pentru a fi hraniti. Cu ajutorul acestui aparat mancare pestilor nu va mai pluti pe suprafata apei din acvariu, ea ramanand intr-un singur loc.

Sistem de hranire JBL NovoStation are o pozitionare perfecta, el fiind foarte stabil, chiar si atunci cand nivelul apei variaza.

Alimentarea cu hrana a pestilor trebuie facuta cu foarte mare atentie deoarece o dozare necorespunzatoare le poate afecta serios sanatatea si comportamentul, o doza prea mica de mancare ii poate face sa devina agresivi, iar o doza prea mare le poate provoca obezitatea.

Produsul functioneaza manual in conditii de siguranta. Acest aparat de hranire este perfect deoarece doza corecta de mancare va ramane intr-un singur loc fara a se imprastie si fara a fi nevoie sa mai adaugam.

Pentru a ne asigura ca pestii sunt hraniti corect, inainte de achizionarea hranei, trebuie sa stim din ce categorie fac parte si ce tip de hrana li se potriveste cel mai bine.

Sistemele de hranire manuala JBL NovoStation au o dimensiune de 90mmx90mm fiind potrivite pentru acvariile cu dimensiunile de 90cmx90cm.
Categorie produs – Hranitoare acvarii JBL
Tip produs – Hranitor manual
Pentru – Pestii de acvariu
Culoare – Negru
Dimensiuni – Lungime 90 cm,Latime 90 cm

Produse Similare:

  • Hranitor JBL Artemio 3. Permite strecurarea capturii nauplilor de Artemia. Se potriveşte exact pe recipientul de recoltare (JBL Artemio 2), de asemenea, potrivit pentru alte tipuri de alimente vii. Sită pentru Artemia.
  • Hranitor Automat Autofood Deluxe. Hranitor automat pe baterii ce asigura hranirea zilnica a pestilor exotici. Cantitate de hrana reglabila. Poate administra fulgi si granule. Afisaj pe ecran LCD.
  • Aparat automat de hranire al pestilor Oase. Programarea aparatului se face usor datorita unui meniu simplu unde optiunile sunt afisate clar pe un dispay LCD. Programarea acestui dispozitiv permite impartirea hranei in 4 doze zilnice a cate 3 portii fiecare. Acest lucru il face un acesoriu important pentru acvariile; mari cu multi pesti care stau nesupravegheate timp indelungat.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Parctic

10.0/10

PRO

  • AparatuL ajuta ca mancarea sa nu pluteasca.
  • Produsul functioneaza manual in conditii de siguranta.

Contra

  • Daca vei programa ca aparatul sa dea o portie mica demancare pesti vor deveni agresivi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.