Incarcator baterie Premium AkkuEnergy 30Ah 12V

Incarcator baterie Premium AkkuEnergy 30Ah 12V este un incarcator de baterii electronice complet nou dezvoltate, care schimba complet incarcarea bateriilor.

Acesta este potrivit pentru incarcarea bateriilor traditionale cu acid si placi de plumb si sunt ultima generatie de baterii cu acid si placi de plumb, in special pentru mentenanta pe termen lung a incarcarii, cum ar fi pentru un sezon intreg.

Este produsul ideal pentru toate bateriile cu acid si placi de plumb cu electroliti liberi (WET) sau cu electroliti fermi (DRY) cum ar fi tipuri de baterie dozate ermetic (GEL, AGM si MF). Ciclurile de incarcare ale noilor incarcatoare de baterii AkkuEnergy au fost dezvoltate pentru optimizarea incarcarii tuturor bateriilor comerciale.

Acest tip de baterie are un grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor vremii, a umezelii si este protejat de supraincalzire si scurtcircuit.

Incarcatoarele au fost dezvoltate pentru industria automobilelor, dar sunt potrivite si pentru alte aplicatii in sectoarele de sport si timp liber. Protectie la polaritate inversa, la scurt-circuit, la supraincalzire si supratensiune. De asemenea are protectie la picaturi de apa si praf (IP65).
Categorie produs – Compresoare, Redresoare & Testere Heyner
Tip produs – Incarcator Premium AkkuEnergy
Indicator nivel baterie – Da
Monitorizare baterie – Da
Monitorizare tensiune – Da
Protectie polarizare inversa = Da
Lungime cablu alimentare (m) – 1.8
Putere (W) – 20
Greutate (Kg) – 0.4Kg
Dimensiuni – 150x65x36mm

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Incarcarea acumulatorilor se face foarte rapid.
  • Incarcatorul dispune de functie de incarcare rapida.

Contra

  • Pret usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.