Carti pentru copii

Carti minunate, carti magice, carti de colorat sau carti de citit in intr-o seara de iarna. Ce poate fi mai relaxant intr-o seara de iarna decat sa citim impreuna cu micutii nostri? Sau ce poate fi mai placut pentru un parinte bun decat sa-si vada micutul cu o carte in mana? Noi zicem ca nimic.

Cartile educa, cartile te fac sa visezi, cartile ne invata lucruri noi, ne dezvolta creierul si ne dezvolta imaginatia.
Cartile magice sunt acele carti care atunci cand treci cu pensula umeda peste foaie, aduc la viata imagini superbe ce te vor face sa te minunezi.

Carti cu stickere de craciun si nu numai ci si cu toate anotimpurile. Biblia cu sonor pentru copii, carti despre dinozauri insotite de un superb puzzle.

Deasemenea puteti gasi carti de colorat cu imagini superbe, carti scrie si sterge si multe alte carti de activitati care vor trezi la viata simturile copiilor.


Cartile cu sunete sunt foarte recomanate micutilor care inca nu stiu sa citeasca, ii vor relaxa, ii vor linisti iar imaginatia lor se va dezvolta intr-un mod pozitiv. Fabule, antonime, ghicitori, silabe, anatomie, bunele maniere, povesti de noapte buna si multe alte carticele cu sonor pe care le veti indragi.

Cartile de citit pentru copii mai marisori, cu design superb, 157 de povesti, anotimpurile, povesti de citit inainte de culcare, de relaxare, povesti despre animalute ce vor face copiii sa-si doreasca si sa iubeasca blanosii.

Copiii vor putea sa invete limba engleza prin cartile cu povesti scurte. Aceste superbe carti vor pregati copilul pentru activitati ca excursiile la mare, la munte, cu avionul, folosirea olitei si spalatul dintilor.

Cartile senzoriale Usborne sunt ideale pentru dezvoltarea abilitatilor, a simturilor inca de la o varsta frageda. Invatati micutii sa descopere o lume plina de magie pentru ei, o lume a simturilor, a lucrurilor noi si pozitive.

 

Carti pentru copii

10

Usor de Folosit

10.0/10

Pret

10.0/10

Design deosebit

10.0/10

Culori frumoase

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Material de calitate
  • Desene foarte frumoase
  • Design deosebit
  • Pret bun
  • Livrare rapida

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.