Masina de polishat profesionala Meguiars MT310 , Dual-Action Polisher

Masina de polishat Dual-Action Meguiars MT310 este cea mai noua scula in domeniu, fabricata din cele mai bune materiale cu o greutate potrivita. Turatia la masina de polish se poate regla in functie de tipul si granulatia solutiei care este aplicata pe vopseaua masinii.

Masina de polish Dual-Action Meguiars MT310 a fost proiectata pentru a oferi cele mai bune rezultate atunci când amestecați, lustruiți sau dati  ceară la mașina dumneavoastră. Când te gândești la lustruire auto de calitate, gândește-te la Meguiar’s.
Acest tip de masina de polish se poate folosi in orice atelier de detailing auto, rezista la lucru toata ziua.

Conform review-urilor, masina de polisat Dual-Action Meguiars este printre cele mai bune, cele mai folosite si cele mai cumparate masini de polish de pe piata.

Se poate folosi si in tip de regie proprie (daca esti priceput o poti folosi si pentru tine acasa). Cu ajutorul masinii de polish Meguiars MT310 intretii foarte usor luciul vopselei de pe masina ta. De obicei este indicat ca la inceput de anotimp iarna, vara, primavara sau toamna sa se faca  un tratament pentru vopseaua masinii tale.

Tipul masinii de polish este orbital, se foloseste numai pe caroserie, puterea este de 500W. Ce trebuie sa tii minte este faptul ca masina de polish cantareste foarte putin. Doar 3.2kg, este foarte usor de manevrat, astfel incat persoana care o foloseste nu va obosi.

Masina de polishat profesionala Meguiars MT310 , Dual-Action Polisher

0.00
10

Usor de Folosit

10.0/10

Pret

10.0/10

Bateria Foarte Rezistenta

10.0/10

Ultra Subtire

10.0/10

Livrare

10.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.