Kit oja semipermanenta VIP 3 Venalisa Pareri si Sfaturi

Kit Oja Semipermanenta VIP 3 Venalisa este un set complet pentru unghii cu oja semipermanenta, care include 60 de culori variate, primer, top coat mat, top coat, base coat și un top coat tempered no-wipe.

Kit-ul include toate produsele necesare pentru a aplica oja semipermanenta cu gel UV, cu o gamă largă de opțiuni de culoare pentru a se potrivi cu orice ocazie sau preferință. Acestea sunt culorile din Catalogul culorilor.

Vezi oferta aici

Primer-ul este aplicat pe unghia naturala si are rolul de a curata si de a pregati unghia pentru aplicarea lacului de unghii. Base Coat-ul este aplicat dupa Primer si are rolul de a proteja unghia naturala si de a crea o baza pentru aplicarea lacului de unghii.

Lacurile de unghii din Kit Oja Semipermanenta VIP 3 Venalisa au o formula speciala care permite uscarea rapida si durabilitatea mare. Top Coat-ul si Top Coat Mat-ul sunt aplicate peste lacul de unghii pentru a proteja si a oferi o finisare stralucitoare sau mat. Top Coat Tempered No-Wipe este un lac de unghii special care nu necesita stergerea stratului de reziduuri dupa uscare, si ofera un luciu mai mare.

Mai multe detalii aici

In general, acest kit este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa aplice oja semipermanenta cu gel UV acasa sau in salonul de infrumusetare. Ofera o varietate de culori si produse de calitate pentru a obtine unghii frumoase si durabile.

Raportul pret calitate pentru acest set si pentru ojele semi, Venalisa, este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii si ca este o investitie foarte inspirata.

Kit oja semipermanenta VIP 3 Venalisa Pareri si Sfaturi

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Culori

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta
  • Aplicare usoara
  • Culori variate
  • Aspect

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.