Masina de spalat rufe Slim Candy RO4 1274DWME/1-S Sfaturi si Pareri

Masina de spalat rufe Slim Candy RO4 1274DWME/1-S este un model avansat și eficient din punct de vedere energetic. Cu o capacitate de incarcare de 7 kg, aceasta masina poate spala haine pentru familii mari sau pentru cei care au nevoie de spalat haine in mod regulat.

Viteza de centrifugare de 1200 RPM permite hainelor sa fie uscate mai rapid, reducand astfel timpul de uscare si economisind energie. Aceasta masina de spalat rufe este clasificata ca fiind in clasa A de eficienta energetica, ceea ce inseamna ca consuma mai putina energie decat alte modele similare si ajuta la reducerea costurilor.

Vezi oferta aici

Motorul inverter este o caracteristica importanta a acestui model, care permite reglarea automata a vitezei si puterii pentru a economisi energie si a reduce zgomotul. Mix Power System+ este o alta caracteristica avansata, care combina aburul cu apa si detergentul pentru a elimina petele si a curata hainele in mod eficient.

Conectivitatea WiFi si Bluetooth este o caracteristica unica a acestui model, care permite utilizatorului sa controleze si sa programeze ciclurile de spalare de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile sau al unui dispozitiv inteligent. Acest lucru poate fi util pentru cei care au un program incarcat sau pentru a programa spalarea hainelor in timp ce sunteti la munca sau in afara casei.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Masina de spalat rufe Slim Candy RO4 1274DWME/1-S este un model avansat si eficient din punct de vedere energetic, cu caracteristici unice si avansate de curatare si conectivitate inteligenta, fiind un bun ajutor in curatenia casei dumneavoastra. Are o capacitate mare de incarcare si viteza de centrifugare ridicata, eficienta energetica, caracteristici avansate de curatare si conectivitate inteligenta. Designul modern si culoarea alba aduce un plus de estetica si design in casa dumneavoastra.

Masina de spalat rufe Slim Candy RO4 1274DWME/1-S Sfaturi si Pareri

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabilitate in timp
  • Programe de ajutor
  • Functii
  • Design placut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.