Lada frigorifica Arctic O47+, 451 l, Clasa A+, Alb

Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate si gandite sa reziste in conditii extreme, cum ar fi: variatii mari de temperatura si de tensiune electrica.

Astfel, vor continua sa functioneze eficient la temperaturi de -15 grade Celsius si la variatii de tensiune intre 187 V si 246 V. Azi va propunem sa achizitionati unul dintre cele mai bune produse din gama ”lazi frigorifice”.

Lada frigorifica Arctic O47+, 451 l, Clasa A+, Alb, aceasta este foarte incapatoare, dezign elegant, finisaje atent executate, consum de energie electrica scazut si foarte silentioasa.

Lada frigorifica dispune de un panou de control iluminat LED, ce iti va permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit.

E simplu sa alegi optiunea dorita. Pentru fabricarea lazi frigorifice au fost folosite materiale de cea mai buna calitate ne-inflamabile ce ofera siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.

Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii. Pentru a-ti proteja bunurile din lada frigorific inginerii proiectanti au inzestrat capacul de la lada cu o yala ce va inchide etans capacul.

Pentru detalii tehnice, intra AICI!!!

 

Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie.

Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.

Pretul se gaseste AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum

10.0/10

Design

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Design elegant.
  • Foarte incapatoare.
  • Extrem de silentioasa.
  • Capacul dispune de yla.
  • Panou de control explicit.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Nu am identificat contra-indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.