Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse este aparatul ce va raci aerul super incalzin din camera in care este instalat.

Avantajul acestui model de aer conditionat este ca nu trebui esa spargi peretii pentru a trage conductele, se poate monta foarte usor in orice incapere (foarte rapid).

Se poate monta atata acasa cat si la birou, trebuie sa mai sti ca aparatul conditionat mobil are un consum redus de energie electrica, este foarte silentios (zgomotul emis poate fi comparat cu functionalitatea unui laptop pornit) si dispune de o multime de functii benefice.

Aparatul de aer conditionat mobil reprezinta cea mai buna optiune pentru aceia dintre noi care planuiesc sau iau in considerare faptul ca nu vor locui foarte mult timp intr-un anumit loc.

Fie ca stai cu chirie sau doar temporar intr-o locuinta, situatiile in care vrei sa te muti in alta parte pot aparea la tot pasul, de aceea mobilitatea aparatului in aceste situatii este esentiala.

Pentru mai multe detalii tehnice intra AICI!!!

Functia speciala de dezumidificare de care dispune ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.

Pretul este foate MIC si poate fi gasit AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum

10.0/10

Design

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Dupa pornire imediat isi face simtita prezenta in incapere.
  • Functie speciala de dezumidificare.
  • Portabil.
  • Functia JET

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.