Lampa UV-LED PINK CONNYS SUN ONE 24/48 W

Doriti o manichiura si o pedichiura de durata intr-un timp scurt? Lampa UV-LED Sunshine de 48W!

Cu lampa Sunshine de 48W, timpii lungi de asteptare sunt doar o amintire. Lampa UV-LED Sunshine Nails de 48W scurteaza timpul de executare al manichiurii si al pedichiurii.Este o lampa puternica si foarte performanta pe care orice iubitoare de nail art ar trebui s-o incerce. Lampa functioneaza pentru toate tipurile de geluri, de la cele UV pana la cele LED. Poate fi folosita la modul continuu sau poate fi programata pentru 30, 60, sau 90 de secunde , in functie de necesitatile fiecareia dintre voi. Materialele din care este fabricata lampa UV-LED Sunshine Nails 48W sunt de inalta calitate. Neoanele LED cu puterea de 48W sunt amplasate strategic pe partea interioara a lampii si pot usca toate tipurile de geluri folosite, de la ojele semipermanente la gelurile de constructie, intr-un timp extrem de rapid. Datorita design-ului ergonomic nu ocupa mult spatiu. Are un design modern ce-i confera un aer de profesionalism.

Vezi oferta aici 

Incercati lampa UV-LED Sunshine Nails de 48W in salonul vostru de cosmetica sau acasa si nu veti fi dezamagite. Intr-un timp foarte scurt veti avea o manichiura si o pedichiura de invidiat. Unghiile voastre vor fi impecabile pentru un timp indelungat .Clientele voastre vor economisi timp pretios si vor fi multumite de rezultat.

Cu lampa UV-LED PINK CONNYS SUN ONE 24/48 W beneficiati de o tehnologie inovativa la un pret convenabil. Vei vedea ca, achizitionand o asemenea lampa moderna, ati facut o investitie inteligenta pentru voi si pentru clientele voastre.

Alegeti lampa UV-LED Sunshine Nails 48W ca partener in munca voastra! Va va ajuta in executarea rapida a unei manichiuri perfecte.

Datorita caracteristicilor profesioniste si design-ului ergonomic si modern, intr-o culoare placuta, aceasta lampa va va incanta cu siguranta.

Comandati acum UV-LED PINK CONNYS SUN ONE 24/48W la un pret redus.

Lampa UV-LED PINK CONNYS SUN ONE 24/48 W

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Aspect

10.0/10

Oferta

10.0/10

Transport

10.0/10

PRO

  • Una dintre cele mai bune de pe piata
  • Fiabila
  • Usor de folosit
  • Usor transportabila
  • 48W putere ideala

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.