Masca Chirurgicala

Trecem printr-o perioada foarte grea, toata populatia are nevoie de masti de protectie pentru a se apara impotriva acestei pandemii. Iti recomand sa nu iesi pe strada fara masca de protectie.

Risti sa iti aduci acasa virusi si sa imbolnavesti pe cei dragi. Exista posibilitatea sa nu ai simtome si sa fi purtator pentru acest motiv este bine sa fii protejat tu si cei din jur.

.

Vedem cu totii ce se intampla pe intreaga planeta, oameni intubati, chinuiti si decedati,sunt timpuri grele cele pe care le traim iar masca d eprotectie va deveni un accesoriu fara de care nu se poate iesi. Masca de protectie pe care ti-o recomand azi este compusa din 3 straturi.

Un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.

Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic. Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

9.8

Calitate Produse

10.0/10

Livrare

10.0/10

Gread de protectie

9.0/10

Usor de purtat

10.0/10

Culoare Comuna

10.0/10

PRO

  • A indeplinit Procedura de evaluare a conformitatii: Anexa VII la Directiva 93/42/EEC referitoare la dispozitivele medicale, transpusa prin Hotararea nr. 54/29.01.2009 privind conditiile introducerii pe piata a dispozitivelor medicale.
  • Este clasa (Conform HG 54/2009, Anexa IX, regulilor 5 si 12) – I
  • Bacterii, Virusuri, Particule praf

Contra

  • nu am identificat contraindicatii

Related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.