Masca Chirurgicala, masti de protectie

Trecem printr-o perioada foarte grea, toata populatia are nevoie de masti de protectie pentru a se apara impotriva acestei pandemii. Nu este recomandat sa iesim pe strada fara masca de protectie.

Risti sa iti aduci acasa virusi si sa imbolnavesti pe cei dragi. Exista posibilitatea sa nu ai simtome si sa fi purtator, pentru acest motiv este bine sa fi protejat tu si cei din jur purtand aceste masti de protectie

Vedem cu totii ce se intampla pe intreaga planeta, oameni intubati, chinuiti si decedati, sunt timpuri grele cele pe care le traim iar masca de protectie va deveni un accesoriu fara de care nu se poate iesi. Masca de protectie pe care ti-o recomand azi este compusa din 3 straturi.

Un dispozitiv flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.

Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic. Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

Masca Chirurgicala, masti de protectie

9.8

Calitate Produse

10.0/10

Livrare

10.0/10

Gread de protectie

9.0/10

Usor de purtat

10.0/10

Culoare Comuna

10.0/10

PRO

  • A indeplinit Procedura de evaluare a conformitatii: Anexa VII la Directiva 93/42/EEC referitoare la dispozitivele medicale, transpusa prin Hotararea nr. 54/29.01.2009 privind conditiile introducerii pe piata a dispozitivelor medicale.
  • Este clasa (Conform HG 54/2009, Anexa IX, regulilor 5 si 12) – I
  • Bacterii, Virusuri, Particule praf

Contra

  • nu am identificat contraindicatii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.