Camera auto Xiaomi 70mai 1S, ultracompacta, Full-HD 1080P, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale, model 2019

Stim cu toti ce inseamna sa fi protagonistul unui eveniment rutier in care ai dreptate si nu ai cum sa dovedesti.

Azi iti propun cel mai bun si cel mai fiabil martor ce spune adevarul de fiecare data. Acesta este Camera auto Xiaomi 70mai 1S, ultracompacta, Full-HD 1080P, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale, model 2019.

Camera auto se monteaza extrem de usor, se poate aseza sub oglinda retrovizoare fara sa fie foarte vizibila. Firul lung de care dispune pentru incarcare te va ajuta sa il maschezi foarte usor pe sub chedere, ornamente de plastic si alte componente din habitaclu.

Camera de filmat capteaza cele mai clare imagini indiferent de luminozitate, daca este zi sau noapte, ceata sau ploaie. Datorita rezolutiei si procesorului Xiaomi 70mai 1S este o camera extraordinara facuta pentru inregistrari.

Camera de filmat de la Xiaomi este echipata cu driver special ce te va ajuta sa schimbi benzile anuntandu-te inainte de a te lovi de vehiculul pe care vrei sa il depasesti, lucru valabil si atunci cand esti in trafic, ajutandu-te sa pastrezi distanta fata de vehiculul din fata ta.

Camera mai este echipata cu senzor G, acesta este benefic atunci cand masina este parcata. El porneste instant camera de filmat in momentul cand aceasta este lovita sau atinsa de un alt vehicul.

Camera Xiaomi se poate controla foarte usor cu ajutorul telefonului mobil, sau tableta. Este compatibila cu Android si IOS, permitandu-va sa descarcati video-urile prin Wi-Fi in timp real.

Deasemenea puteti bloca anumite video-uri pentru a nu se salva peste ele. Aceasta mai dispune de comenzi vocale (doar in limba engleza). Senzorul special anti-ceata va ajuta camera sa inregistreze imagini foarte clare atunci cand conduceti prin fum sau ceata.

Aceasta mai dispune de functia Filmare in bucla, Suprascrierea automata a filmarilor mai vechi cu cele mai recente pentru a economisi spatiu.

Camera auto Xiaomi 70mai 1S, ultracompacta, Full-HD 1080P, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale, model 2019

9.8

Calitate Produse

10.0/10

Livrare

9.0/10

Montaj

10.0/10

Imagine inregistrata

10.0/10

Cablu alimentare

10.0/10

PRO

  • Usor de montat
  • Comenzi vocale
  • Se ascunde foarte bine pe parbriz
  • Posibilitate de filmare in bucla
  • Functie de filmat pe timpul parcarii

Contra

  • Suporta pana la maxim card miscroSD pana la 64 de GB

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.