Masina de paine Hyundai, HY BM 333, 550W, 900g, 12 programe, Alb

Masina de paine Hyundai, HY BM 333, 550W, 900g, 12 programe, Alb este un obiect electrocasnic ieftin. Programele de care dispune te va ajuta sa pregatesti cea mai gustoasa si mai sanatoasa paine posibila.

Vei avea la alegere tipul de maine pe care vrei sa i pregatesti, poti opta intre 700g si 900g, poti sa alegi chiar si culoarea crustei.

Ai 3 programe de rumenire la dispozitie, poti seta masina de facut paine sa termine produsul alb, auriu sau crocanta. Masina de facut paine este dotata cu programul special de pornire intarziata, acesta este folositor atunci cand ajungi acasa de la serviciu sau te trezesti dimineata fara sa mai pregatesti painea.

Tot ce va trebui sa faci este sa setezi procramul si sa pui ingredientele in cuva. La ora pe care o vei stabili masina de facut paine te va astepta cu produsul finit, cald gata de consum. O functie extrem de folositoare este aceea de a memora programul salvat de tine timp de 10 minute.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Daca masina de facut paine va ramane fara curent, timp de 10 minute aceasta va tine minte si cand energiaa electica va reveni aceasta va relua programul de unde a ramas.

Daca masina de facut paine va tremina produsul si nu esti gata de masa aceasta va avea pregatita functia de pastrare la cald, poti tine in cuva masini painea pana la o ora, aceasta va ramane calda.

Afisajul digital generos de care dispune masina de facut paine iti va fi de ajutor, pentru ca doar asa vei putea comunica cu mica ta fabricuta de produs paine de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Eficienta

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Masina de facut paine este silentioasa.
  • Foarte folositor programul e pornire intarziata.
  • Culoarea alba este potrivita pentru orice bucatarie.
  • Painea se prepara foarte usor.
  • Painea iese destul de pufoasa.

Contra

  • La design se mai putea lucra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.