Masina de paine Oursson BM0801J/GA, 580 W, 750 g, 10 programe, Verde

Masina de paine Oursson BM0801J/GA, 580 W, 750 g, 10 programe, Verde este un produs ce nu va trebui sa lipseasca din bucatarie fiecarei case a caror ocupanti vor sa aiba pe masa cea mai proaspata si cea mai sanatoasa paine. Masina despre care vorbim are o mutime de programe (10).

Aceste programe vor face treaba pentru tine si pentru familia ta, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti ingredientele in cuva masini de paie si sa ii setati programul dorit.

Poti chiar seta culoarea paine pe care vrei ca masina sa o pregateasca, poti obtite paine alba, aurie sau foarte crocanta.

O functie foarte bune este aceea de a pastra painea calda dupa ce aceasta a fost coapta, tipul de pastrare la cald este de o ora.

Functia de pornire intarziata te va ajuta sa setezi masina ca aceasta sa terimine de copt paine pentru micul dejun sau cand te intorci obosit/a de la serviciu.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti ingredientele in cuva si sa ii setati proogramul ” pornire intarziata”. Panoul de control este digital, aici vei avea afisat toate comenzile pe care vrei sa le dai.

Culoarea verde a masini de paine si designul ultra modern o va face sa isi gaseasca foarte usor loc printre electrocasnicele din bucataria ta.

In timpul cat masina de facut paine lucreaza exteriorul va fi intotdeauna rece, datorita izolatiei foarte bine facuta. Masina de facut paine are greutatea de 4,8kg.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Poti prepara atat paine, chec cat si mamaliga.
  • O masina de facut paine foarte silentioasa.
  • Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui ingredientele in cuva si sa ii setezi programul dorit.
  • Are 3 functii de coacere.
  • Poti programa masina de facut paine ca atunci cand vi de la servicie sau e trezesti dimineata sa gasesti painea gata preparata.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretu usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.