Masina de paine Princess, 600W, 900g, 15 programe Recenzie

Bucurati-va in fiecare zi de aroma painii calde facuta in casa, facuta in casa chiar de dumneavoastra cu ajutorul acestei masini de paine.

Masina de paine Princess are un format ultramodern. Dispune de un ecran LCD si de 15 programe presetate de preparare.

Cu o putere de 600W, masina de paine PRINCESS poate prepara paine alba,paine integrala, paine cu faina de porumb si chiar paine fara gluten si dumneavoastra va puteti bucura de aroma painii calde facuta in casa.

Daca doriti o paine cu o crusta perfecta, exista butonul de ajustare a nivelului de rumenire ( deschisa,medie, inchisa).

Vezi oferta aici

Cu masina de paine puteti prepara o paine de 680-900 de grame, insemnand 8-14 felii de paine.Tot cu aceasta moderna masina de paine puteti prepara banana bread,paine de secara ,blat de tort .

Cei care sufera de diferite alergii, pot sta linistiti! Masina de paine PRINCESS prepara si paine fara gluten, cu un program special pentru aceasta.

Folosind cronometrul digital, puteti adauga ingredientele cu pana la 13 ore inainte de ora la care doriti sa coaceti painea. Puteti seta, de exemplu, cronometrul la ora 6 dimineata si veti avea paine calda inainte de ora 9.

Masina de paine PRINCESS dispune de functia de mentinere la cald datorita careia painea dumneavoastra poate ramane calda timp de o ora.

Vezi oferta aici

Masina de facut paine esre un electrocasnic indispensabil in orce gospodarie. Ai acum posibilitatea sa te bucuri de o paine sanatoasa, cu ingrediente curate, preparata acasa la tine.

Rapotul pret calitate pentru aceasa masina de facut paine este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie foarte inspirata si de un real ajutor.

Masina de paine Princess, 600W, 900g, 15 programe Recenzie

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Usurinta in folosire

10.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

PRO

  • Pret foarte bun
  • Fiabila in timp
  • Design modern
  • Usor de curatat
  • Consum scazut

Contra

  • Nu am gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.