Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g (Inox)

Au venit vremurile in care este ideal sa ai in casa o masina de paine. A devenit o un lux sa mai gasesti o masina de paine in aceste zile, acestea fiind foarte cautate si cumparate de gospodine si nu numai, de persoane care vor sa isi faca propria paine in casa, fara a mai trebui sa iasa din casa sa cumpere din magazine.

Va recomand Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g (Inox) cu care veti putea face o paine delicioasa si sanatoasa acasa la dvs. Masina are 12 programe presetate cu care veti putea gati paine,cozonaci si multe alte preparate sarate sau deserturi. Avem 3 niveluri de rumenire a painii, dupa cum preferati sa va iasa preparatul.

Volumul cuvei este de 900g, deci foarte mare, generos, ceea ce va permite prepararea unei paini mari ce va ajunge intregii familii. Ideala pentru cozonac, va iesi un cozonac mare si dupa gustul dvs, putand sa adaugati orice ingredient preferati dvs si familia dvs.

Paleta de amestecare este una destul de mare astfel ca aluatul va fi bine framantat si va iesi foarte pufos si placut. Puterea masinii este de 700 W. Programul de intarziere a pornirii va ajuta in gestionarea timpului. Cat dvs va faceti alte treburi prin casa, painea se gati singura, dvs trebuind doar sa puneti ingredientele si sa setati programul dorit.

Programul de pastrare la cald deasemenea ajuta sa mentina painea calda pana cand masa va fi pusa. Afisajul este digital pentru a va facilita folosirea masinii. Ca si accesorii, in cutie veti primi lingura de masurare, cana de masura, carlig inlocuire cutite.

Culoarea este una placuta, de inox, usor de intretinut si de integrat intre alte aparaturi din bucatarie. O masina de paine foarte buna,fiabila, stabila, fara erori si foarte usor de folosit la un pret foarte bun.

Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g (Inox)

9.6

Calitate Produse

10.0/10

Livrare

9.0/10

Promotie

9.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Finetea lucrarii

10.0/10

PRO

  • Fiabila in timp
  • Usor de folosit
  • Design placut
  • Afisaj digital
  • Cuva mare

Contra

  • Nu am gasit minusuri

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.