Pila electrica Marathon Originala

Freza electrica Marathon este o pila profesionala de inalta calitate si finete. Review-urile o recomanda cu precadere, majoritatea saloanelor si persoanelor fizice care se respecta si care isi respecta clientii, o folosesc.

Veti obtine lucrari de calitate, Freza electrica Marathon usurandu-va munca iar lucrul cu ea va deveni o adevarata placere. Marathon Champion M-3, cu 30.000 de rotații pe minut si sistem automat de protectie, este fabricata in Coreea de Sud, ceea ce inca odata ofera incredere si garantia calitatii.

Timpii de folosire vor trebui sa fie de maxim 20 minute dupa care se va face o pauza pentru ca freza sa functioneze in conditii optime si pentru a asigura o durata de viata cat mai lunga a frezei .

Vezi oferta aici

Puterea micromotorului este de 15W. (tensiune ieșire unitate centrală 30V). Design-ul este unul foarte placut, modern, facand din aceasta freza, un aparat foarte placut ochiului.

Silentioasa, fina in lucru, freza Marathon Champion M-3 este alegerea ideala daca esti in cautarea calitatii si a fiabilitatii in timp. Usureaza-ti munca chiar daca esti la inceput, alege calitatea si nu vei regreta, munca va deveni o placere si vei economisi timp pretios, iar clienta ta va avea parte de o experienta pe care va dori sa o repete.

Mai multe detalii aici

Cuticulele iti vor multumi garantat pentru alegere, iar tu te vei felicita pentru alegerea facuta. Viteza de lucru este mare, astfel vei termina lucrul mult mai repede decat cu alte freze. Desi viteza este mare, nu vei pierde din finetea lucrarii, cuticulele vor iesi perfect.

Capetele de freza nu sunt incluse in pachet. Termenul de garantie de 2 ani pentru persoane fizice iar pentru persoane juridice, garantia este de 1 an. Culoarea frezei este alb, cu linii curbate foarte fin realizate, foarte usor de curatat si de dezinfectat.

Raportul pret caliatate pentru aceasta freza este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii. Este o investitie pe termen lung, o investitie in calitate, o investitie inspirata.

Marathon Champion M-3 este alegerea ideala pentru care garantam! Alegeti calitatea si va veti felicita pentru alegerea facuta!

Vezi oferta NailShop Vezi oferta Emag Vezi oferta Nailsup

Pila electrica Marathon

10

Calitate Produse

10.0/10

Livrare

10.0/10

Promotie

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Finetea lucrarii

10.0/10

PRO

  • Silentioasa
  • Viteza mare de lucru
  • Finete in lucru
  • Fiabilitate in timp
  • Material de inalta calitate

Contra

  • Nu s-au gasit minusuri

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.