Masina de paine Star-Light MPD-800W, 12 programe, 1000 g, Negru

Masina de paine Star-Light MPD-800W, 12 programe, 1000 g, Negru este accesoriul ce va completa locul din bucataria ta. De acum vei avea la masa numai paine sanatoasa facuta de tine.

Nu mai este nevoie sa pierdeti timpul prin magazine cautand produsul care corespunde cerintelor dumneavoastra fara E-uri sau aditivi sintetici, acum va puteti pregati singuri si cu ingredientele proprii painea, cozonacul sau oricare alt desert.

Masina de facut paine beneficiaza de 12 programe presetate gata de utilizare cu ajutorul carora puteti face de la paine integrala, la varietati de cozonaci ca la mama acasa.

Produsul beneficiaz a de 3 nivele de rumenire, tot ce trebuie sa faci este sa ii setezi programul pe care il doresti si masina isi va face treaba linistit. In interiorul cuvei generoase se afla maaxorul ce are doua plate extrem de puternice, acestea pot framanta o singura paine pentru toata familia 1134 g.

Program de intarziere si cel rapid va ajuta in organizarea eficienta a timpului dumneavoastra. Puterea masini de paine este de 800 W, programul de pornire intarziata iti va fi de mare ajutor in doua ipostaze.

1) Poti seta masina de facut paine, va trebui sa pui ingredientele in cuva inainte de culcare, astfel cand te vei trezi masina de facut paine te va astepa cu produsul proaspat gata copt.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

2) Este valabil si atunci cand vei pleca la serviciu, inainte sa parasesti casa pune in cuva toate ingredientele necesare si seteaza functia de pornire intarziata, cand te vei intoarce de la serviciu vei avea pe masa o paine cada gata de consum.

Ecranul LCD foarte generos te va ajuta sa comunici cu masina de facut paine. Materiaul din care este facut invelisul masini de facut paine este de calitate superioara, acesta va ramane rece pe parcursul coacerii.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Functii de lucru

10.0/10

PRO

  • Masina de facut paine este exceptionala.
  • Designul elegant, forma compacta si culoarea se potrivesc in orice bucatarie.
  • Nu vei mai avea la masa paine plina cu E-uri din magazine.
  • Masina de facut paine are program pentru desert.
  • Cele 12 programe sunt extrem de folositoare.

Contra

  • Unele persoane au reclamat ca masina de facut paine consuma ''ceva'' curent

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.