Calorifer electric Star-Light YOH11S, 2500W, 11 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, 5 canale ulei, Alb

Usor, usor isi face simtit anotimpul rece, odata cu sosirea lui grijie pentru incalzirea locuintei creste. Azi va propunem sa achizitionati un Calorifer electric Star-Light YOH11S, 2500W, 11 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, 5 canale ulei, Alb ce iti va incalzi camera in care este instalat.

Caloriiferul dispune de 2500W putere, acest lucru inseamna ca poate incazi cu succes o camera din apartamentele de la bloc ( cu usa inchisa ).

Indiferent ca avem sau nu situatii mai “speciale”, precum un nou nascut sau parintii ori bunicii mai in varsta care locuiesc cu noi, incalzirea locuintei este esentiala pentru un sistem imunitar sanatos.

Caloriferul electric dispune de un termostat fiabil ce te va ajuta sa iti setezi singur temperatura dorita, poti crea ambientul perfect al incaperii si crearea unui mediu cu un risc de imbolnavire scazut.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Caloriferul electric este dotat cu maner foarte solid si roti, aceste doua beneficii te vor ajuta sa transporti mai usor caloriferul dintr-o parte in alta a camerei sau dintr-o camera in alata a apartamentului tau, fara sa atingi din gresala si sa provoci accidente din cauza elementilor foarte incinsi.

Caloriferul dispune de 11 elementi ce vor degaja caldura in camera in care este instalat, proodusul mai dispune de 3 trepte de functionare.

Pentru fiecare treapta caloriferul are consum de energie diferit.

Pentru mai multe detalii despre produs intra aici.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent

9.0/10

PRO

  • Se instaleaza foarte usor.
  • Cele trei trepte de functionare te pot ajuta sa iti setezi singr temperatura pe care o doresti in casa.
  • Caloriferul este foarte usor de transportat dintr-o caera in alta.
  • Cei 11 elementi sunt suficienti pentru a crea un ambient placut in camera unde acesta ''munceste''.
  • Spatiul pentru depozitarea cablului electric este foarte enefic pe timpul cat caloriferul nu este folosit.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.