Masina de spalat cu uscator LG FH4G6TDM2N, 8 kg, 1400rpm, Incarcare frontala, Touch LED (Alb)

Masina de spalat cu uscator LG FH4G6TDM2N, 8 kg, 1400rpm, Incarcare frontala, Touch LED (Alb), vine cu un design nou, ultra modern, o multime de functii avansate.

Masina de splat rufe vine cu programul special anti alergic, utilizează apă și căldură pentru a crea aburi dezinfectanți care igienizează hainele fără a le solicita semnificativ.

Programele speciale care plaseaza masina de splat in varful clasamentului sunt: Baby Care, Cotton, Cotton Large, Synthetic(Easy care), Sports wear, Wool, Quick30, Intensive 60 , Synthetic(Easy care), Rinse+Spin, Cupboard Dry, Iron Dry, Low Temp Dry siTime Dry.

Tipul de incarcare cu rufe este frontal, masina de spalat rufe a fost conceputa sa consume forte putina energie electrica si apa.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Masina de spalat rufe vine echipata cu un display generos, aici vei putea comunica cu programele si functiile pe care le setezi.

Vei avea afisat in permanenta timpul ramas din programul de spalare. Tipul de iluminare al displayu-lui este led, butoanele sunt actionate pe touch.

Masina de splat dispune de urmtoarele functii spciale: – Prewash, Normal+ Hold, Medic rinse, Intensive, Tub Clean, No Spin, Child-Lock ,Programare intarziata 3-19h. Greutate este de 65kg. Speram ca acest Review va fost de ajutor!!!

Descopera pretul AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Finisaj

10.0/10

PRO

  • Design elegant, modern.
  • Consum de energie redus.
  • Dispune de o multime de functii speciale.
  • Usor de folosit.
  • Display pe touch iluminat LED.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.