Camera Auto Motorola MDC100, Ecran 2.7″, 1080p Full HD, Unghi de filmare 120 grade (Negru/Argintiu)

Camera Auto Motorola MDC100, Ecran 2.7″, 1080p Full HD, Unghi de filmare 120 grade (Negru/Argintiu), este un accesoriu e nu trebuie sa lipseasca din habitaclu fiecarei masini.

Acest tip de camera de filmat auto va tine loc de martor ” daca esti protagonistul unui eveniment rutier” Cu ajutorul camerei poti surprinde cele mai spectaculoase imagini din trafic, daca esti o persoana care calatoreste mult, camera de filmat va fi cel mai bun prieten al tau.

Camera video auto Motorola MDC100 Full HD vă oferă o siguranță suplimentară în trafic, cu un ecran de 2,7 „, care are o calitate Full HD de 1080p pentru vizionare ușoară.

Are un unghi de vizualizare de 120 de grade, slot pentru micro SD-card de până la 32GB, senzor pentru detectarea mișcării și filmează și în condiții de luminozitate scăzută.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Micro SD Cardul de memorie nu este inclus. Camera de filmat dispune de o functiie noua ” pentru a salva memoria de pe card, acum poti activa functia de miscare.

Daca masina va stationa mai mult de 10 secunde camera de filmat va intra in standby. Astfel vei face economie de spatiu daca esti blocat in trafic”.

Camera poate să filmeze în timp ce conduceți sau când mașina este parcată, salvând inregistrările pe card. În modul parcare, camera poate să filmeze și atunci când motorul e oprit, dacă evenimentul a fost detectat de senzorul G.

Descopera pretul AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Unghi de filmare.

10.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Design Modern.
  • Unghi de filmare excelent.
  • Display generos.
  • Filmeaza FullHD

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.