Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552WE++ Pareri Utile

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552WE++ este echipata cu o tehnologie de ultima generatie care asigura o spalare eficienta a vaselor si o durata de viata mai lunga a acesteia.
Masina de vase Heinner HDW-FS4552WE++ este un aparat modern si eficient, care va poate usura mult munca in bucatarie. Aceasta masina de spalat vase are o capacitate de incarcare de pana la 15 seturi de vase, ceea ce o face ideala pentru familiile numeroase sau pentru cei care gazduiesc frecvent musafiri.

Vezi oferta aici


Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, masina de spalat vase Heinner  asigura o spalare eficienta a vaselor, indepartand chiar si cele mai incapatate resturi de mancare. In plus, aceasta masina de spalat vase are un consum redus de apa si energie, fiind clasificata in clasa de eficienta energetica A++.

Masina de vase Heinner HDW-FS4552WE++ are un nivel de zgomot de doar 48 dB, ceea ce o face ideala pentru bucatariile deschise, unde doriti sa pastrati un nivel minim de zgomot. In plus, aceasta masina de spalat vase are diverse programe de spalare, astfel incat sa puteti alege modul potrivit pentru fiecare tip de vase.

Mai multe detalii aici

Cu un display digital care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552WE++ va ofera controlul total asupra procesului de spalare a vaselor. In plus, aceasta masina de spalat vase are un sistem de filtrare cu 3 straturi, care asigura o apa de spalare curata in fiecare ciclu.
In concluzie, masina de spalat vase este un aparat performant, care va poate usura munca in bucatarie si va poate oferi vaselor o spalare impecabila, la un consum redus de apa si energie.
Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca aceasta masina de spalat vase este o investitie extrem de inspirata si de un real ajutor in casa.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552WE++ Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe

10.0/10

Functii

10.0/10

PRO

  • Programe de ajutor
  • Fiabila in timp
  • Motor fiabil
  • Silentioasa
  • Raport pret calitate bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.