Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS Pareri Utile

Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS este o masina de spalat rufe de dimensiune medie, care are o capacitate de incarcare de 9 Kg. Aceasta masina de spalat rufe dispune de functia de spalare prin injectie de apa, care poate reduce consumul de apa si detergent in timpul spalarii. De asemenea, aceasta masina de spalat rufe are o functie de uscare prin injectie de aer cald, care poate usca rufele dupa spalare. Alte caracteristici ale acestei masini de spalat rufe includ: un display LED pentru afisarea informatiilor, o tava pentru detergent, o functie de sertar pentru balsam de rufe si un sistem de siguranta pentru copii.

Vezi oferta aici


In plus, aceasta masina de spalat rufe are o clasa de eficienta energetica A+++ pentru a ajuta la reducerea consumului de energie.
Miele WEG675 WPS este potrivita pentru o familie medie, de 4 membri.
Functiile cu care masina de spalat este dotata sunt de un real ajutor si acestea sunt: Amanare pornire pentru cand va doriti sa va programati splatul rufelor atunci cand doriti.

Temporizator care va anunta cat timp mai este pana la sfarsitul programului. WiFiConn@ct cu care puteti face setarile dorite prin intermediul wi fi. Iluminare tambur, Recunoastere automata a incarcaturii pentru optimizarea consumului de detergent si de energie, Autodozare. Mentionam faptul ca masina functioneaza cu orice tip de detergent automat, nu numai cu capsulele speciale Miele.
Este dotata cu 12 programe pentru orice nevoie de spalare a rufelor, programe potrivite pentru orice tip de haine.
Setarile se fac foarte usor cu ajutorul ecranului digital.

Mai multe oferte aici


Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS este o masina extrem de buna, realizata din cele mai bune materiale si dotata cu un motor fiabil in timp,o masina de care va veti bucura mult timp. Calitatea Miele nu se dezminte nici de aceasta data.
Recomandam aceasta masina pentru toate plusurile pe care le aduce si putem spune ca raportul pret calitate este unul foarte bun si de asemenea putem spune ca este o investitie extrem de inspirata.

Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe

10.0/10

Functii

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabilitate in timp
  • Programe de ajutor
  • Usor de folosit
  • Functii

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.